Hoe neem je een telefoongesprek op je iPhone op?

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert
Comment enregistrer un appel téléphonique sur votre iPhone ?

Het opnemen van een telefoongesprek op uw iPhone kan in bepaalde situaties erg handig zijn, of het nu om werk- of persoonlijke redenen is. Hoe dan ook, het is belangrijk om te onthouden dat het opnemen van een gesprek zonder de toestemming van alle betrokken partijen in sommige landen of regio’s illegaal kan zijn. Zorg er dus voor dat u de toepasselijke wetgeving controleert voordat u doorgaat met het opnemen van een gesprek.

Waarom een ​​telefoongesprek opnemen?

Er zijn verschillende redenen waarom u een gesprek op uw iPhone wilt opnemen:

  1. Professionele redenen: Neem belangrijke vergaderingen, interviews of telefoongesprekken op, zodat u ze later nog eens kunt beluisteren en aantekeningen kunt maken.
  2. Persoonlijke redenen : Bewaar dierbare herinneringen met uw dierbaren, zodat u ze later opnieuw kunt beleven.
  3. Bewijs: In sommige situaties kan het nodig zijn om een ​​bewijs van telefoonuitwisseling te overleggen.
Lees ook:  Het geheim van oma om elke keer met succes een hardgekookt ei te koken
Hoe neem je een telefoongesprek op je iPhone op?
Hoe neem je een telefoongesprek op je iPhone op?

Nu u de redenen kent waarom u een telefoongesprek op uw iPhone zou willen opnemen, gaan we verder met de verschillende methoden die beschikbaar zijn om deze opname uit te voeren.

Methode 1: gebruik een app van derden

Hoewel Apple geen native functie biedt om telefoongesprekken op te nemen, zijn er veel apps van derden beschikbaar in de App Store die deze functie bieden. Hier zijn enkele van de meest populaire apps om oproepen op uw iPhone op te nemen:

  1. TapeACall: Met deze applicatie kunt u inkomende en uitgaande oproepen opnemen en biedt u onbeperkte opslagruimte voor uw opnamen. Het is beschikbaar in een gratis versie met beperkte functionaliteit en in een betaalde versie voor onbeperkte toegang.
  2. Oproeprecorder Pro: Call Recorder Pro is een betaalde applicatie waarmee u inkomende en uitgaande oproepen kunt opnemen. U kunt ze vervolgens delen via e-mail of opslaan op uw apparaat.
  3. Rev Call-recorder: Rev biedt een gratis app voor het opnemen van oproepen zonder tijdslimiet of aantal oproepen. Opgenomen bestanden kunnen eenvoudig worden gedeeld via e-mail, berichten of worden opgeslagen op uw apparaat.
Lees ook:  Aardappelkookwater: 3 ingenieuze manieren om het te recyclen

Methode 2: Gebruik de luidspreker en een ander apparaat om op te nemen

Als u geen toepassing van derden wilt gebruiken om uw telefoongesprekken op te nemen, kunt u kiezen voor een meer “zelfgemaakte” methode. Dit houdt in dat u het gesprek op de luidspreker van uw iPhone zet en vervolgens een ander apparaat (zoals een voicerecorder, een andere smartphone of zelfs uw computer) gebruikt om het geluid van het gesprek op te nemen. Deze methode heeft echter enkele nadelen:

  1. De geluidskwaliteit kan lager zijn dan die van een opname die is gemaakt met een speciale toepassing.
  2. Als u het gesprek op de luidspreker zet, kan dit de privacy van uw gesprek verminderen.

Wat moet u onthouden over het opnemen van een oproep op de iPhone?

Een telefoongesprek opnemen op uw iPhone is mogelijk via verschillende apps van derden of via een handmatige methode met een ander apparaat. Weeg zorgvuldig de voor- en nadelen van elke methode af voordat u beslist welke optie het beste is voor uw specifieke behoeften. Vergeet ook niet ervoor te zorgen dat u zich houdt aan de lokale wetgeving met betrekking tot het opnemen van telefoongesprekken.

Lees ook:  De essentiële rol van absorberende pads bij het verpakken van vleestrays
Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Levensstijl » Hoe neem je een telefoongesprek op je iPhone op?