Volgens de Azteekse horoscoop beginnen drie tekenen een nieuwe fase van groot geluk tot eind 2023

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

DE Azteekse horoscoop, dat zijn oorsprong vindt in de pre-Columbiaanse cultuur, heeft de afgelopen jaren een hernieuwde belangstelling ervaren. Door te vertrouwen op de energieën van dieren en natuurlijke elementen, biedt deze traditionele astrologie perspectieven die verschillen van die welke gewoonlijk in westerse horoscopen worden aangetroffen. Ontdek hieronder de drie waarschuwingssignalen van een nieuw tijdperk van geluk tegen eind 2023.

1. Het seizoen dat bevorderlijk is voor geluk vanaf november 2021

Volgens de voorspellingen van de Azteekse horoscoop markeert de maand november 2021 het begin van een bijzonder veelbelovende periode voor inwoners van alle tekens. Deze periode zou rijk kunnen zijn kansen en positieve gebeurtenissenwaardoor vervulling en geluk zowel persoonlijk als professioneel worden bevorderd.

Lees ook:  Tumultueuze levenspaden: deze 4 sterrenbeelden kennen vaak moeilijke periodes

De elementen die spelen

Deze gelukkige fase zou verband houden met de combinatie van drie sleutelelementen:

  • Het water : symbool van zuivering en vernieuwing, het zou helpen de geest te ontdoen van angsten en opgehoopte negatieve energieën.
  • Aarde : het vertegenwoordigt stabiliteit en geworteldheid en zou ervoor zorgen dat iemand zich verankerd en veilig voelt in het licht van toekomstige veranderingen en uitdagingen.
  • De lucht : een waar symbool van vrijheid en creativiteit, dit element zou de ontwikkeling van ideeën en nieuwe ontmoetingen bevorderen die bijdragen aan het dagelijks geluk.

De betrokken borden

Alle inwoners van de twintig tekens van de Azteekse horoscoop zouden van deze voorspoedige periode kunnen profiteren. Echter, Adelaars, slangen en jaguars zullen bijzondere waakzaamheid moeten betrachten om geen kansen te missen of hun kans te laten ontglippen.

Lees ook:  Familiegeest: 4 sterrenbeelden voor wie tijd doorbrengen met hun dierbaren een prioriteit is
Volgens de Azteekse horoscoop beginnen drie tekenen een nieuwe fase van groot geluk tot eind 2023
Volgens de Azteekse horoscoop beginnen drie tekenen een nieuwe fase van groot geluk tot eind 2023

2. De invloed van de kleur Groen in 2023

Volgens deskundigen op het gebied van de Azteekse astrologie zal de kleur Groen in het jaar 2023 centraal staan ​​in de energetische invloeden. Dit is een belangrijke indicatie van geluk en vervulling, aangezien groen traditioneel wordt geassocieerd met welvaart, groei en liefde.

Bloeiende liefdes

Voor zowel stellen als alleenstaanden zou het jaar 2022 daarom een ​​gunstige periode zijn voor gelukkige en harmonieuze liefde. Emotionele banden zouden kunnen worden versterkt, terwijl mensen die op zoek zijn naar liefde meer kansen zouden hebben op een beslissende ontmoeting.

Professionele vooruitgang

Op professioneel vlak zou het jaar 2022 gekenmerkt kunnen worden door talloze kansen op succes en ontwikkeling voor inwoners van de verschillende Azteekse tekens. Maar degenen die er werken op het gebied van natuur, milieu of gezondheid zouden kunnen profiteren van een meer uitgesproken impuls van de aanwezige energieën.

Lees ook:  Volgens de zigeunerhoroscoop staan ​​deze 3 tekens op het punt de jackpot te winnen in de eerste week van december 2023!

3. Het hoogtepunt van geluk in de herfst van 2023

De Azteekse horoscoop voorspelt een bijzonder gelukkige periode voor alle inboorlingen in de herfst van 2023. Dit seizoen zou inderdaad worden gekenmerkt door een uitzonderlijke astrale afstemming, bevorderlijk voor geluk en persoonlijke prestaties.

Pluk de vruchten van uw inspanningen

Deze fase van groot geluk zou het hoogtepunt en de beloning vormen voor de inspanningen en keuzes die de afgelopen twee jaar zijn gemaakt. De inboorlingen konden zo hun wensen in vervulling zien gaan en de vruchten plukken van hun werk en hun vastberadenheid.

Een tijd van feest en dankbaarheid

Het zou ook een tijd zijn die bevorderlijk is voor vieringen, reünies en het delen met dierbaren. De inwoners van de Azteekse horoscoop zouden worden uitgenodigd om deze momenten van vreugde met dankbaarheid te verwelkomen en ten volle te profiteren van het geluk dat hen wordt geboden.

Samenvattend voorspelt de Azteekse horoscoop een periode van groot geluk die zich uitstrekt van november 2021 tot het einde van het jaar 2023. Inboorlingen zullen kunnen profiteren van gunstige invloeden door gedurende het hele jaar aandacht te besteden aan kansen en waarschuwingssignalen.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » Volgens de Azteekse horoscoop beginnen drie tekenen een nieuwe fase van groot geluk tot eind 2023